Kwantum – thuis in vloeren

Home/Blog/Kwantum – thuis in vloeren
  • Kwantum

Kwantum – thuis in vloeren

Kwantum is al meer dan 40 jaar hét thuis voor wooninrichting. In 1976 werd het bedrijf opgericht in Amsterdam, en sindsdien heeft Kwantum een enorme groei doorgemaakt. Na het openen van een eerste filiaal in Woudenberg, is het bedrijf zich gaan specialiseren in het aanbod van wooninrichting als vloeren en lampen. Inmiddels is Kwantum zowel in Nederland als België gevestigd. Met meer dan 100 fysieke vestigingen is Kwantum altijd in de buurt voor de inrichting van jouw woning.

Contents

Alles voor de inrichting van je huis

Kwantum is gespecialiseerd in wooninrichting. Als vloerenspecialist vind je hier de geschikte ondergrond voor in huis. Duurzaam, in diverse tinten en daarmee is hier altijd een geschikte optie te vinden voor jou. Daarnaast staat de Kwantum bekend om raamdecoratie en gordijnen, sfeervol en op maat gemaakt. Laat je online inspireren door het aanbod, of kom langs bij één van de fysieke filialen van Kwantum, bijvoorbeeld in Amsterdam Zuid-Oost. In dit ruime filiaal parkeer je eenvoudig en loopt binnen in de uitgebreide wereld van wooninrichting. Wat vind je hier?

Vloeren van Kwantum

Kwantum is een vertrouwd adres voor alle typen vloeren, van PVC tot hout en laminaat. Het gemak in de aanleg van vloeren wordt daarnaast steeds gebruiksvriendelijker, met unieke klikvloeren die op verschillende plekken en voor langere tijd meegaan. Ben je niet vertrouwd met het leggen van een vloer, dan helpen specialisten bij Kwantum bij het aanleggen van een kwalitatieve vloer, welke geschikt is voor frequent gebruik. Kwantum richt zich met name op een lage prijs, met een waarborg voor hoge kwaliteit. Ideaal voor mensen die thuis een nieuwe vloer willen leggen.

De voordelen van een PVC vloer

Steeds meer huishoudens kiezen voor een PVC vloer, maar waarom? Dit type vloer kent unieke kenmerken en eigenschappen, welke zich onderscheiden van vinyl of laminaat. Allereerst gaat de PVC vloer lang(er) mee, en is deze onderhoudsvriendelijk. De ondergrond behoeft geen speciaal onderhoud, zoals het periodiek opschuren en lakken van de vloer. Daarnaast is PVC bestand tegen vocht, waardoor je dit vloertype eenvoudig en efficiënt kunt dweilen voor een uitermate schoon resultaat. Daar komt bij dat PVC geluiddempend is, waardoor je niet alle geluiden vanaf een verdieping hoger krijgt te horen.

De duurzame eigenschappen van PVC, en de diverse manieren van leggen zoals visgraat, zijn daarnaast te combineren met een diverse manier van leggen. Kies voor click PVC. Deze vloer kan je zelf leggen, en eventueel in een later stadium verplaatsen naar andere ruimtes. Bij een plak PVC vloer is het vereist dat de ondervloer volledig egaal is. Kleine hobbeltjes worden snel zichtbaar, en daarom wordt bij dit type aanleg gebruik gemaakt van egaline; een dun oppervlak dat direct over het beton wordt aangebracht. Beide vormen van PVC zijn overigens zeer geschikt voor vloerverwarming, dankzij de hoge mate van warmtegeleiding. Een PVC vloer kun je kopen bij de Kwantum in Amsterdam

Tot slot kent de PVC vloer een gunstige prijsstelling. Een PVC vloer is in de regel iets goedkoper dan bijvoorbeeld hout of laminaat. Hecht je minder waarde aan de authentieke ‘houten vloer’, maar wil je wel eenzelfde uitstraling meegeven aan je woning? Dan is het leggen van een PVC vloer in je (nieuwe) woning een uitstekende optie.

Vestiging Kwantum in Amsterdam zuid-oost 

Op zoek naar een fysieke vestiging van Kwantum in de buurt, waar je alle ruimte hebt om de opties te bekijken? Kom dan langs bij Kwantum Amsterdam zuid-oost. In dit Woon XL filiaal ontdek je alle mogelijkheden in woongemak en een sfeervolle inrichting van je huis. Ontdek de variatie in PVC vloeren met een unieke uitstraling, ook thuis af te leveren. Ben je op zoek naar een advies op maat? De medewerkers van Kwantum vertellen je alles over een persoonlijke inrichting van je woning. 

2023-10-05T08:43:08+01:00