Bijles

Home/Blog/Bijles

Bijles

Contents

Table of Contents

Bijles – Bijles En Begeleiding voor alle vakken

Sinds 2013 helpt Bijles Aan Huis veel leerlingen door middel van bijles, studiebegeleiding en examentraining. Gemiddeld groeiden onze leerlingen van een 4,2 naar een 7,1, een geweldige prestatie. Benieuwd hoe wij dit bereikt hebben en hoe je zelf ook kan profiteren van die voordelen? Lees dit artikel goed en check de website om de juiste stappen te maken.

Scholen dicht, bibliotheken dicht, universiteiten dicht, maar het onderwijs gaat door. Met on-line bijles kunnen we leerlingen blijven ondersteunen, zonder dat jij, je thuisomgeving of de bijlesgever in gevaar wordt gebracht. Voorkom achterstanden en behoud alle voordelen van persoonlijke ondersteuning. Schrijf je nu in voor online bijles voor alle vakken en niveau’s.

Zelf leren methode

We werken vanuit de Zelf Leren methode, die bestaat uit vier bewezen effectieve studievaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. We starten op jouw kennisniveau en van daaruit gaan we bouwen. Je krijgt 1-op-1 begeleiding van een vaste, ervaren begeleider die de kennis in huis heeft van het vak waar je moeite mee hebt.

Met online bijles van ons werk je eventuele opgelopen achterstanden weg en start jij straks vol vertrouwen aan het nieuwe schooljaar. Je krijgt digitaal les van een van onze vakkundige en enthousiaste bijlesdocenten. Op deze manier volg jij flexibel bijles, waar je ook woont! Snel geregeld, snel resultaat.

De redenen om bijles te nemen kunnen erg verschillen. De ene leerling heeft concentratieproblemen, de andere heeft misschien problemen met een leraar op school.

Weer een andere heeft wat moeite met een specifiek onderwerp van een vak. Al dit soort problemen zullen uiteindelijk ervoor zorgen dat de prestaties van de leerling hieronder gaan leiden, dit is iets wat we willen voorkomen.

Bijles Aan Huis

In ons eerste telefonische kennismakingsgesprek zal u daarom altijd de situatie uitgebreid besproken worden, zodat wij een goed beeld kunnen krijgen van wat het probleem is en welke oplossing geboden moet gaan worden.

De Nederlandse taal goed onder de knie krijgen? Oefen dan elke dag de lidwoorden.

We bieden begeleiding op alle schoolniveaus Onze docenten hebben ervaring in het lesgeven op alle schoolniveaus waardoor we passende begeleiding voor iedere leerling bieden. Ook voor leerlingen die Nederlands als tweede taal moeten leren.

Je krijgt begeleiding bij alle vakken en we werken met twee docenten met verschillende achtergronden (betavakken, talen of maatschappijvakken) tegelijkertijd. Bijvoorbeeld bijles Nederlands, bijles Duits of een betavak zoals bijles wiskunde.

Hierdoor is er elke dag voor het gevraagde vak iemand aanwezig.

Kleine groepen

Wij werken in kleine groepen, op deze manier zijn we ervan verzekerd dat aan iedere leerling de nodige en gewenste aandacht en hulp kan worden gegeven.

Huiselijke omgeving

In een huiselijke, rustige omgeving ervaren leerlingen de schoolverplichting heel anders. Een sfeer waarin iedereen op z’n gemak werkt.

Dat heeft een positief effect op het concentratievermogen en het gemoed van iedereen leerling en docent.

Neem Bijles en krijg binnen 24 Uur een Bijlesdocent

bijles

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je zoon of dochter extra hulp van de bijles kan gebruiken.

Langdurige ziekte of bijvoorbeeld dyslexie kunnen oorzaken zijn.

Ook kan het zijn dat bepaalde vakken je kind gewoon niet goed liggen en dit dus extra moeite kost. Hij of zij kan uitblinken in bijvoorbeeld wiskunde, maar met Duits problemen hebben.

Door het opstellen van leerdoelen en een duidelijke planning weten jouw kind en jij precies waar jullie aan toe zijn.

De bijlessen vinden bij jullie thuis plaats. Het is voor een leerling al spannend genoeg om de stap te nemen voor bijles, dus is het wel prettig om bijles in een vertrouwde omgeving te volgen.

2023-10-05T08:42:39+01:00